Çankaya'dan her gün 2 bin öğrenciye sıcak öğle yemeği
Yeni eğitim- öğretim yılının başlamasıyla birlikte Çankaya Belediyesi, ilkokullar için 'sıcak öğle yemeği' uygulamasına devam ediyor. Uygun hijyen koşullarında besin değeri dikkate alınarak hazırlanan yemekler, beslenme saatinde kantini bulunmayan 14 okulda 2 bin öğrencinin masasına bırakılıyor.
Çankaya Belediyesi, ilçede kantini olmayan ilkokullar için "sıcak öğle yemeği" uygulamasına yeni eğitim-öğretim yılında da devam ediyor. Belediyenin görevlendirdiği ekipler, öğrencilerin yemeklerini hafta içi her gün hijyenik ortamda el değmeden hazırlayarak, sıcak tutan kaplarda öğrencilerin sıralarına kadar götürüyor.
Sosyal belediyecilik uygulamalarıyla dikkat çeken Çankaya Belediyesi, ekonomik açıdan zorluk yaşayan ailelerin çocuklarının sağlıklı ve yeterli beslenmelerine destek oluyor. 14 okulda 2 bin öğrenciye sıcak ve sağlıklı yemeği beslenme saatinde öğrencilere servis ediyor.