Ofis kiralamalarında yüzde 15 artış bekleniyor
Geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 12 artış gösteren ofis kiralamalarının yılın son çeyreğindeki büyüme beklentisiyle, artması öngörülüyor. 2021’in son çeyreğinde geçtiğimiz yıla göre yüzde 15 artışı beklenen hazır ofis sektörü pandeminin etkisiyle, girişimciler ve yeni şirketler tarafından tercih edilmeye başlandı.
Yayınlanma :
24.09.2021 20:03
Güncelleme :
24.09.2021 20:03
Aşılama çalışmalarının hızlanmasıyla birlikte ofislere dönüş sağlayan şirketler yeni çalışma şekillerini de iş modellerine entegre ediyor. Pandemi döneminde çok uzun bir süre uzaktan çalışan şirketlerin yeni ofis modelini ise hibrit model oluşturuyor. Çalışanlarını hem ev hem de ofiste konumlandıran şirketlerin, çalışma alanı tercihi ise hazır ofisler oluyor.
Şirketlere yeni çalışma modelleri sunan hazır ofisler birçok gider kaleminin de ortadan kalkmasına imkan tanıyor. Stopaj, sekreterya, mutfak, elektrik ve ısınma gibi faturaları tek kalemde buluşturan hazır ofis sektörü şirketlerin pandemi sonrası ilk tercihleri haline geldi
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: